Helmond – Schaarsbergendreef 20

Deze aan de rand van woonpark Dierdonk gelegen woning, kenmerkt zich naast zijn unieke, zeer rustige ligging aan de bosrand, door zijn onverwachte ruimte binnen. De stijle dakconstructie (60 graden) leidt binnen tot zeer weinig ruimteverlies, zodat er van beneden tot op de tweede verdieping zeer effectieve ruimtes zijn. Interesse? Neem dan contact op met ons kantoor om een bezichtiging in te plannen.

Via een royale oprit voor meerdere auto’s is via de zij-entree de ruime entree/hal te betreden. In de hal bevinden zich tevens de meterkast, de separate toiletruimte, een praktische trapkast en een trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit hier heeft u toegang tot de ruime en lichte woonkamer met open keuken.

De woonkamer is erg licht te noemen vanwege de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. Daarnaast is de woonkamer erg ruim te noemen en is er gemakkelijk een zitgedeelte en een eetgedeelte te creëren. Aan de achterzijde is via een tuindeur de fraai aangelegde, privacybiedende achtertuin te betreden via de overkapping.

De open keuken is geplaatst in een U-opstelling en is voorzien van een RVS spoelbak en diverse inbouwapparatuur (onder andere een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast met vriesdeel, een combi-magnetron en een vaatwasser).

Vanuit de keuken is de achterhal te bereiken. Vanuit hier heeft u toegang tot de achtertuin, de slaapkamer en de inpandig te bereiken garage.

De slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en via een tuindeur heeft u vanuit hier toegang tot de achtertuin. Via het raam is er voldoende natuurlijke lichtinval aanwezig en de slaapkamer is ruim genoeg om een tweepersoonsbed en een kast te plaatsen.

Achter de slaapkamer heeft u nog de beschikking over een compleet ingerichte badkamer. De badkamer is ingericht met een ligbad, een douche, een toilet en een wastafel. Een raam zorgt naast de mechanische ventilatie voor natuurlijke ventilatie, maar ook voor natuurlijke lichtinval.

De inpandig te bereiken garage is tevens aan de voorzijde via een loopdeur en een overheaddeur te bereiken. Hier bevinden zich de opstelling van de cv-combiketel en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Hier is voldoende ruimte voor het stallen van uw fietsen en de garage als bergruimte te gebruiken.

Op de eerste verdieping zijn vanuit de overloop twee slaapkamers en een tweede badkamer te bereiken. Eén slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en één slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Via een dakkapel en dakramen wordt de natuurlijke lichtinval verkregen. De tweede badkamer is ingericht met een douche, een toilet en een wastafel.
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken en hier heeft u de beschikking over een praktische bergzolder. Natuurlijke lichtinval wordt verkregen door middel van een dakraam.

Achter de woning heeft u de beschikking over een omheinde tuin die doorloopt tot in het bosperceel waardoor u optimale vrijheid en ruimte heeft. U haalt letterlijk de natuur in uw tuin; vogels en eekhoorns brengen vaak een bezoek. Aan de woning is een fraaie terrasoverkapping gerealiseerd, waardoor u ook tijdens regenachtige dagen van uw tuin kunt genieten. De tuin is verder ingericht met diverse terrassen en borders met vaste beplanting. Praktisch is ook de zij-achterom.

Bijzonderheden
– De CV-combiketel is geplaatst in 1998 en betreft het merk Nefit.
– De verwarming geschiedt door middel van radiatoren.
– De begane grondvloer en de verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton.
– De woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk.
– De kozijnen zijn uitgevoerd in hout met dubbele beglazing.
– Unieke ligging tegen de bosrand.
– Onverwacht veel ruimte; waaronder drie volwaardige slaapkamers en twee badkamers.
– Zeer vrije tuin aan het bos gelegen met veel privacy.

Waarborgsom/bankgarantie
Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Locatie
Deze aan de rand van woonpark Dierdonk gelegen woning, kenmerkt zich aan zijn unieke, zeer rustige ligging aan de bosrand. Daarnaast zijn de dagelijkse voorzieningen snel en gemakkelijk te bereiken, evenals de diverse ontsluitingswegen. Het sportpark is ook nabij de woning gelegen.

Kenmerken

Status
Verkocht onder voorbehoud
Koopprijs
€ 525.000,- k.k.
Adres
Schaarsbergendreef 20
Postcode
5709 RZ
Plaats
Helmond
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1998

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
124 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
35 m2
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
22 m2
Perceel oppervlakte
332 m2
Inhoud
571 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Rolluiken, TV kabel, Dakraam, Natuurlijke ventilatie
Perceel oppervlakte
332 m2
Inhoud
571 m3

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Positie
Zuidoost

Garage

Soorten
Inpandig
Positie
Zuidoost
Zoekservice