Best – Dr. H. Mollerstraat 32

Bent u op zoek naar een goed onderhouden hoekwoning in een geliefde wijk van Best? Dan is deze woning uit 1963 wellicht precies wat u zoekt! Met een vrijstaande ruime garage, een nette aangelegde tuin en het centrum van Best op korte afstand.

U betreedt de woning via de entree/hal met toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping en een bijzondere trapkast. De trapkast is slim verborgen achter een geheime garderobe deur, wat zorgt voor een speels en origineel element.

De ruime doorzonwoonkamer is heerlijk licht dankzij de vele raampartijen aan de voorzijde van de woning. Deze woonkamer beschikt over een heerlijke gashaard. Het eetgedeelte aan de achterzijde van de woning grenst aan de schuifpui, waarmee u direct toegang heeft tot de zonnige achtertuin en een echt binnen-buiten gevoel ervaart. Daarnaast is er nog een praktische werkplek gecreëerd in de woonkamer, ideaal voor thuiswerk of studie. De half open keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en de badkamer. Daarnaast is er een aparte wasruimte, ideaal voor het plaatsen van de wasmachine en droger. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, toilet en een wastafel met meubel.

Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, waar zich nog een derde slaapkamer en een praktische bergingsruimte bevinden. Deze verdieping biedt extra mogelijkheden, zoals een logeerkamer, hobbyruimte of extra opslag.

De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidoosten en mooi aangelegd met een terras en verschillende borders met beplanting. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een ruime vrijstaande garage, met extra berging en een overkapping, ideaal voor het stallen van fietsen of tuinspullen.

Bijzonderheden
– De CV-combiketel is geplaatst in 2016 en betreft het merk Remeha;
– De verwarming geschiedt door middel van radiatoren;
– De kozijnen zijn uitgevoerd in hout met dubbele beglazing en HR-beglazing. Kozijnen zijn in 2020
nog geschilderd.

Waarborgsom/bankgarantie
Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Ouderdomsclausule
Gezien de leeftijd van het object wordt er een ouderdomsclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Locatie
De woning is gelegen op loop-/fietsafstand van het centrum van Best met alle benodigde voorzieningen en is gelegen nabij uitvalswegen A2, A50 en A58. De High Tech Campus is goed bereikbaar zowel per auto via snelweg, als per fiets via de Slowlane. Het busstation is gelegen op 100 meter afstand, welke gaat naar o.a. Eindhoven Airport, ASML, High Tech Campus en Best centraal station.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Adres
Dr. H. Mollerstraat 32
Postcode
5683 HR
Plaats
Best
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1963

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
105 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
7 m2
Oppervlakte externe bergruimte
30 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
1 m2
Perceel oppervlakte
211 m2
Inhoud
404 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Buitenzonwering, Schuifpui, Dakraam, Natuurlijke ventilatie
Perceel oppervlakte
211 m2
Inhoud
404 m3

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Garage

Soorten
Vrijstaand steen
Zoekservice