Erp – Hoogstraat 36

Gelegen in het rustige en vriendelijke Brabantse dorp Erp, vindt u deze ruime vrijstaande woning uit 1976.
Met een inhoud van 1.128 m³ en een woonoppervlakte van 304 m² biedt deze woning veel mogelijkheden voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een comfortabele thuisbasis. De woning biedt voldoende ruimte om naar eigen smaak en wensen in te richten.

In de woning is er reeds een ruimte ingericht die plaats biedt voor een mantelzorgwoning. In het verleden is deze ruimte gebruikt als kantoor.

De woning is gelegen op een rustige, landelijke locatie, omringd door weilanden en natuur. U kunt genieten van de nabijheid van de bossen, wat ideaal is voor wandelingen en fietstochten.

Ondanks de landelijke omgeving zijn dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkten en scholen, binnen enkele minuten bereikbaar. Ook de snelweg is binnen 10 minuten te bereiken, waardoor de omliggende steden goed bereikbaar zijn. Kortom, dit is een fijne plek om te wonen, met een goede balans tussen rust en bereikbaarheid.

Bij binnenkomst in de ruimte hal/entree, heeft u toegang tot een toiletruimte, meterkast en de trap naar de eerste verdieping. De hal leidt u naar een ruime gang en een ruime woonkamer, die dankzij grote ramen geniet van veel natuurlijk licht. De serre, aangrenzend aan de woonkamer, biedt een heerlijke plek om het hele jaar door van de tuin te genieten.

De keuken is voorzien van alle gemakken, waaronder een 3-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Via de keuken bereikt u de bijkeuken, waar extra opbergruimte te vinden is. Daarnaast heeft deze woning een ruime gang en een slaapkamer op de begane grond. Wat naast slaapkamer ook bijvoorbeeld een kantoorruimte kan dienen.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, elk met voldoende daglicht. De moderne badkamer is van alle gemakken voorzien met een douchecabine, ligbad, tweede toilet en een wastafel met meubel. Daarnaast is er een zolderkamer, afzonderlijk bereikbaar via een vaste trap.

De ruime achtertuin, gelegen op het westen is perfect voor een echte tuinliefhebber. De tuin is ingericht met meerdere zitjes. In de tuin vindt u een handige houten berging.

Bent u op zoek naar een instapklare, vrijstaande woning met veel leefruimte en een zonnige tuin? Dan is deze woning in Erp zeker een bezichtiging waard!

Bijzonderheden
De woning heeft 2 CV-combiketels die zijn geplaatst in 1996, betreft het merk Vaillant en in 2021, betreft het merk NEFIT.
De verwarming geschiedt door middel van cv-installatie.
De verdiepingsvloer is uitgevoerd in beton en hout.
De woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout met dubbele beglazing.
Een gedeelte van de achtertuin is in gebruik bij de belendende buren, het betreft een oppervlakte van ca. 90 m².

Waarborgsom/bankgarantie
Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Ouderdomsclausule
Gezien de leeftijd van het object wordt er een ouderdomsclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Locatie
De woning aan de Hoogstraat in Erp ligt in een rustige, landelijke omgeving. Het dorp heeft een vriendelijk karakter en biedt voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten binnen handbereik. Veghel en Uden zijn snel bereikbaar voor een breder aanbod aan winkels en restaurants. Dankzij de goede verbindingen met omliggende steden geniet u van zowel rust als gemak.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 775.000,- k.k.
Adres
Hoogstraat 36
Postcode
5469 EL
Plaats
Erp
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1976

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
304 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
37 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
22 m2
Perceel oppervlakte
2.775 m2
Inhoud
1.128 m3

Indeling

Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
6
Voorzieningen
Schuifpui, Glasvezel kabel, Natuurlijke ventilatie
Perceel oppervlakte
2.775 m2
Inhoud
1.128 m3

Buitenruimte

Liggingen
In woonwijk
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Positie
Noord

Garage

Soorten
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Elektra, Water
Positie
Noord