Son En Breugel – Kanaalstraat 21

Deze charmante en karaktervolle vrijstaande woning uit 1938 biedt een perfecte combinatie van authentieke details en modern wooncomfort. Gelegen in een sfeervolle en karakteristieke straat van Son, met alle voorzieningen van het centrum op loopafstand, geniet u hier van het dorpse leven met de gemakken van de stad binnen handbereik.

De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 150 m² en staat op een ruim perceel van 506 m², met een ruime oprit ten behoeve van meerdere auto’s. Bij binnenkomst betreedt u de woning via de entree/hal, waar de trapopgang naar de eerste verdieping zich bevindt. De ruime leefruimte bestaat uit een zit- en eetgedeelte.

Vanuit de leefruimte komt u in de prachtige en moderne keuken, die de absolute eyecatcher van deze woning vormt. De keuken is uitgerust met een kookeiland en schitterende houten spanten, wat de ruimte een warm en karakteristiek gevoel geeft. Daarnaast is de keuken voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, zoals een Amerikaanse koelkast, inductiekookplaat met ingebouwde afzuigkap, oven, magnetron en vaatwasser.

De keuken biedt toegang tot de achterhal, waar u de moderne toiletruimte en de badkamer vindt. De badkamer is voorzien van een stijlvolle wastafel met meubel en een inloopdouche. Via de achterhal is ook de praktische berging bereikbaar, die voorzien is van witgoedaansluitingen, installaties en extra bergruimte. Een extra pluspunt van de begane grond is de ruime slaapkamer, die multifunctioneel inzetbaar is als bijvoorbeeld tuinkamer, hobbyruimte, werkkamer of speelkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers en een separate toiletruimte.

De fraai aangelegde achtertuin is gelegen op het oosten. De tuin is ingericht met een sfeervol terras, overkapping en verschillende borders met groene beplanting. Een vrijstaande stenen berging biedt extra opslagruimte voor tuinspullen en gereedschap.

Bijzonderheden
– De CV-combiketel is geplaatst in 2019;
– De verwarming geschiedt door middel van gedeeltelijk vloerverwarming en radiatoren;
– De verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout;
– De jacuzzi (Silverspas) uit 2020 is ter overname;
– De kozijnen zijn uitgevoerd in hout met dubbele beglazing.

Waarborgsom/bankgarantie
Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Ouderdomsclausule
Gezien de leeftijd van het object wordt er een ouderdomsclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Locatie
De woning is gelegen in een karakteristieke woonstraat van Son. De ligging van de woning is ideaal, op loopafstand van het centrum van Son en Breugel, waar alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Op circa 10 autominuten van Eindhoven centrum. Verder biedt de woning een gunstige ligging t.o.v. de uitvalswegen en de snelwegen A2, A50 en A58.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 699.000,- k.k.
Adres
Kanaalstraat 21
Postcode
5691 NA
Plaats
Son En Breugel
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1938

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
150 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
1 m2
Oppervlakte externe bergruimte
14 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Perceel oppervlakte
506 m2
Inhoud
560 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
Rolluiken, Airconditioning, Natuurlijke ventilatie
Perceel oppervlakte
506 m2
Inhoud
560 m3

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View

Zoekservice